Šoker pro vozíky

Zmrazujte a konzervujte těsto na pečení a pečivové produkty

Šoker SITEP vám umožní šokem zmrazovat (až do - 35 ° C), pečivo a těsto na pečení, k jejich zachování pro středně dlouhodobé použití. Specifické vnitřní chladné a vlhké klima zachovává produkt, i když je bez balení a zlepšují se procesní časy a náklady.

Snížené zatížení bakterií

Výrobky lze zmrazit tepelným šokem (- 40 ° C) nebo indukcí (- 25 ° C), což zásadně redukuje výskyt bakterií. Druhý program umožňuje lepší zachování kvasnicových částic díky rychlosti chlazení indukčního systému. Řídí tok studeného vzduchu v kruzích s pomocí ventilačního systému.

Podrobný popis produktu
variantaRozměr (š x h x v)Kapacita vozíků (60x40/60x80 cm)Výkon +90/+3°C (90 min)Výkon +25/-18°C (60 min)Jmenovité napětíVýkon kompresoru
C1ABT25KI: 830 x 1100 x 2430 / E: 1030 x 1830 x 2630 mm2 / 1 ks100 kg25 kg400V / 50Hz / 3fáze29,5 kW
C1ABT50KI: 830 x 1100 x 2430 / E: 1030 x 1830 x 2630 mm2 / 1 ks200 kg50 kg400V / 50Hz / 3fáze55,5 kW
C2ABT50KI: 1230 x 1500 x 2430 E: 1430 x 2300 x 2630 mm4 / 2 ks200 kg50 kg400V / 50Hz / 3fáze55,5 kW
C2ABT100KI: 1230 x 1500 x 2430 / E: 2230 x 2230 x 2630 mm4 / 2 ks400 kg100 kg400V / 50Hz / 3fáze110,5 kW
C3ABT100KI: 1230 x 1500 x 2430 / E: 2230 x 2230 x 2630 mm6 / 3 ks400 kg100 kg400V / 50Hz / 3fáze110,5 kW
C3ABT150KI: 1500 x 2830 x 2430 / E: 2230 x 3030 x 2630 mm6 / 3 ks600 kg150 kg400V / 50Hz / 3fáze147,5 kW
C4ABT100KI: 1500 x 2830 x 2430 / E: 2230 x 3030 x 2630 mm 8 / 4 ks400 kg100 kg400V / 50Hz / 3fáze110,5 kW
C4ABT200KI: 1500 x 830 x 2430 / E: 2230 x 3030 x 2630 mm8 / 4 ks800 kg200 kg400V / 50Hz / 3fáze110,5 + 110,5 kW

Podrobný popis

Zmrazujte a konzervujte těsto na pečení a pečivové produkty

Šoker SITEP vám umožní šokem zmrazovat (až do - 35 ° C), pečivo a těsto na pečení, k jejich zachování pro středně dlouhodobé použití. Specifické vnitřní chladné a vlhké klima zachovává produkt, i když je bez balení a zlepšují se procesní časy a náklady.

Snížené zatížení bakterií

Výrobky lze zmrazit tepelným šokem (- 40 ° C) nebo indukcí (- 25 ° C), což zásadně redukuje výskyt bakterií. Druhý program umožňuje lepší zachování kvasnicových částic díky rychlosti chlazení indukčního systému. Řídí tok studeného vzduchu v kruzích s pomocí ventilačního systému.

Nutriční hodnoty a konzervace organoleptických vlastností

Roztečná vzdálenost 8 mm u žeber výparníku výrazně snižuje dehydrataci produktu,

pracuje nepřetržitě až osm hodin bez rozmrazování. Díky těmto zdokonalením, šoker konzervuje produkty s jejich výživovými hodnotami, organoleptickými vlastnostmi a dochází k nižším ztrátám tekutin během rozmrazování.

Snadné použití

Šoker je vybaven vnitřním nerezovým snímačem pro přesné sledování teploty uvnitř produktu. Z integrované LCD dotykové obrazovky je možné zobrazit a nastavit všechny parametry chlazení a skladování produktu. Lze spustit časované programy nebo programy šokového chlazení a při zapnutém senzoru nastavit parametry na konci cyklu.

Technická specifikace:

  • Modulární konstrukce sestávající z antikorozní ochrany plastifikovaným hliníkem (volitelně: nerezová ocel)
  • Sendvičové PUR panely s pěnou o vysoké hustotě pro perfektní izolaci
  • Tropikalizované chladící zařízení
  • Automatický odmrazovací systém
  • Průchod 100 x 200 cm

Speciální napětí na vyžádání.

 

Mohlo by Vás zajímat

BREMA MUSTER je zařízení určené k výrobě šupinkového ledu. Používá se v pekárenském průmyslu pro zpomalení procesu kynutí suroviny, při zpracování masa do masných výrobků, v obchod...

Přejít k tomuto výrobku



Mini šoker je ideální pro cukrářské výrobky a těsto, které vyžadují zmrazení šokem a středně dlouhý čas uložení. Tepelný šok zásadně redukuje bakteriální zatížení snížením teploty ...

Přejít k tomuto výrobku