Modulární šoker pro plechy

Zmrazujte a konzervujte těsto na pečení a pečivové produkty

Šoker SITEP vám umožní šokem zmrazovat (až do - 35 ° C), pečivo a těsto na pečení, k jejich zachování pro středně dlouhodobé použití. Specifické vnitřní chladné a vlhké klima zachovává produkt, i když je bez balení a zlepšují se procesní časy a náklady.

Snížené zatížení bakterií

Výrobky lze zmrazit tepelným šokem (- 40 ° C) nebo indukcí (- 25 ° C), což zásadně redukuje výskyt bakterií. Druhý program umožňuje lepší zachování kvasnicových částic díky rychlosti chlazení indukčního systému. Řídí tok studeného vzduchu v kruzích s pomocí ventilačního systému.

Podrobný popis produktu
variantaRozměr (š x h x v)Kapacita plechů (60x4/60x80 cm)TeplotaJmenovité napětíPříkonHmotnost
IND20T1030 x 1030 x 2230 mm40 / 20 ks-35 °C400V / 50Hz / 3fáze2,2 kW15 kg
IND40T1030 x 1830 x 2230 mm80 / 40 ks-35 °C400V / 50Hz / 3fáze4,5 kW30 kg
IND60T1030 x 2630 x 2230 mm120 / 60 ks-35 °C400V / 50Hz / 3fáze7 kW45 kg

Podrobný popis

Zmrazujte a konzervujte těsto na pečení a pečivové produkty

Šoker SITEP vám umožní šokem zmrazovat (až do - 35 ° C), pečivo a těsto na pečení, k jejich zachování pro středně dlouhodobé použití. Specifické vnitřní chladné a vlhké klima zachovává produkt, i když je bez balení a zlepšují se procesní časy a náklady.

Snížené zatížení bakterií

Výrobky lze zmrazit tepelným šokem (- 40 ° C) nebo indukcí (- 25 ° C), což zásadně redukuje výskyt bakterií. Druhý program umožňuje lepší zachování kvasnicových částic díky rychlosti chlazení indukčního systému. Řídí tok studeného vzduchu v kruzích s pomocí ventilačního systému.

Nutriční hodnoty a konzervace organoleptických vlastností

Roztečná vzdálenost 8 mm u žeber výparníku výrazně snižuje dehydrataci produktu,

pracuje nepřetržitě až osm hodin bez rozmrazování. Díky těmto zdokonalením, šoker konzervuje produkty s jejich výživovými hodnotami, organoleptickými vlastnostmi a dochází k nižším ztrátám tekutin během rozmrazování.

Snadné použití

Šoker je vybaven vnitřním nerezovým snímačem pro přesné sledování teploty uvnitř produktu. Z integrované LCD dotykové obrazovky je možné zobrazit a nastavit všechny parametry chlazení a skladování produktu. Lze spustit časované programy nebo programy šokového chlazení a při zapnutém senzoru nastavit parametry na konci cyklu.

Technická specifikace:

  • Modulární konstrukce sestávající z antikorozní ochrany plastifikovaným hliníkem (volitelně: nerezová ocel)
  • Sendvičové PUR panely s pěnou o vysoké hustotě pro perfektní izolaci
  • Tropikalizované chladící zařízení
  • Automatický odmrazovací systém
  • Dveře s průchodem 61 x 80 cm

Mohlo by Vás zajímat

BREMA MUSTER je zařízení určené k výrobě šupinkového ledu. Používá se v pekárenském průmyslu pro zpomalení procesu kynutí suroviny, při zpracování masa do masných výrobků, v obchod...

Přejít k tomuto výrobku



SITEP chladírenský box s teplotou těsně nad nulou pracuje v teplotním rozsahu + 1 ° C / + 10 ° C a je ideální pro "právě vyrobené" těsto, které musí být uložené po středně dlouhou ...

Přejít k tomuto výrobku