Mini šoker

Odstranění bakteriální zátěže

Mini šoker je ideální pro cukrářské výrobky a těsto, které vyžadují zmrazení šokem a středně dlouhý čas uložení. Tepelný šok zásadně redukuje bakteriální zatížení snížením teploty z 70 ° C na -18 ° C jen při 60 min / kg.

Nutriční hodnoty a zachování organoleptických vlastností

Rychlost zmrazení je klíčem pro udržení výživových hodnot a zachování organoleptických vlastností, díky nižší ztrátám vlhkosti během rozmrazování.

Podrobný popis produktu
variantaRozměr (š x h x v)Výkon +70°C/-18°C (60 min)Kapacita plechů 60 x 40 cmJmenovité napětíPříkonHmotnost
P5ABT5K790 x 700 x 850 mm15 kg5 ks230V / 50Hz / 1 fáze1,4 kW110 kg
P8ABT8K790 x 800 x 1320 mm24 kg8 ks230V / 50Hz / 1 fáze2,1 kW170 kg
P12ABT12K790 x 800 x 1800 mm36 kg12 ks400V / 50Hz / 3fáze5,1 kW230 kg
P16ABT16K790 x 800 x 1950 mm56 kg16 ks400V / 50Hz / 3fáze5,1 kW300 kg
P21ABT24L1100 x 1030 x 1800 mm85 kg24 ks400V / 50Hz / 3fáze6,12 kW400 kg

Podrobný popis

Odstranění bakteriální zátěže

Mini šoker je ideální pro cukrářské výrobky a těsto, které vyžadují zmrazení šokem a středně dlouhý čas uložení. Tepelný šok zásadně redukuje bakteriální zatížení snížením teploty z 70 ° C na -18 ° C jen při 60 min / kg.

Nutriční hodnoty a zachování organoleptických vlastností

Rychlost zmrazení je klíčem pro udržení výživových hodnot a zachování organoleptických vlastností, díky nižší ztrátám vlhkosti během rozmrazování.

Snadné použití

Mini šoker je vybaven nerezovým vnitřním snímačem. Z integrovaného LCD panelu je možné snadno zobrazit a nastavit všechny parametry stroje.

Technická specifikace:

  • Modulární konstrukce z nerezové oceli
  • Vratné samo zavrací dveře
  • Nosná konstrukce s nastavitelnými patkami (volitelně sestava s ocelovými koly)
  • Teplotní sonda z nerezové oceli
  • Izolace z polyuretanové pěny s vysokou hustotou
  • Chladicí zařízení pro tropy
  • Automatický odmrazovací systém
  • Rozteč mezi plechy 6,5 cm

Mohlo by Vás zajímat

SITEP chladírenský box s teplotou těsně nad nulou pracuje v teplotním rozsahu + 1 ° C / + 10 ° C a je ideální pro "právě vyrobené" těsto, které musí být uložené po středně dlouhou ...

Přejít k tomuto výrobku



BREMA MUSTER je zařízení určené k výrobě šupinkového ledu. Používá se v pekárenském průmyslu pro zpomalení procesu kynutí suroviny, při zpracování masa do masných výrobků, v obchod...

Přejít k tomuto výrobku