Chladící pult pro plechy nebo mřížky

Skladování pro čerstvé těsto a cukrářské výrobky s teplotou těsně nad nulou

SITEP chladírenský box s teplotou těsně nad nulou pracuje v teplotním rozsahu + 1 ° C / + 10 ° C a je ideální pro "právě vyrobené" těsto, které musí být uložené po středně dlouhou dobu a další chladírenské využití.

Skladování s teplotou hluboce pod nulou pro mražené a hluboce zmrazené těsto a pečivo

SITEP mrazící skladovací box pracuje při -10 ° C / -20 ° C. Tento teplotní rozsah je ideální pro zmrazené nebo hluboké zmrazené pečivo a těsto, které se má skladovat po středně dlouhou dobu.

Podrobný popis produktu
variantaRozměr (š x h x v)Kapacita plechů 60 x 40 cmKapacita mřížekKapacitaTeplotaJmenovité napětíPříkonHmotnost
BCP2P1660 x 800 x 850 mm12 ks0 ks340 l+1 / +8°C230V / 50Hz / 1 fáze0,34 kW160 kg
BCN2P1660 x 800 x 850 mm12 ks0 ks340 l-10 / -20°C230V / 50Hz / 1 fáze0,46kW160 kg
BCP3P2240 x 800 x 850 mm18 ks0 ks550 l+1 / +8°C230V / 50Hz / 1 fáze0,34 kW190 kg
BCN3P2240 x 800 x 850 mm18 ks0 ks550 l-10 / -20°C230V / 50Hz / 1 fáze0,57 kW190 kg
BCP4P2830 x 800 x 850 mm24 ks0 ks760 l+1 / +8°C230V / 50Hz / 1 fáze0,42 kW220 kg
BCN4P2830 x 800 x 850 mm24 ks0 ks760 l-10 / -20°C230V / 50Hz / 1 fáze0,57 kW220 kg
BCP2P/E1310 x 700 x 850 mm0 ks2 ks340 l+1 / +8°C230V / 50Hz / 1 fáze0,27 kW115 kg
BCN2P/E1310 x 700 x 850 mm0 ks2 ks340 l-10 / -20°C230V / 50Hz / 1 fáze0,37 kW115 kg
BCP3P/E1780 x 700 x 850 mm0 ks3 ks550 l+1 / +8°C230V / 50Hz / 1 fáze0,33 kW160 kg
BCN3P/E1780 x 700 x 850 mm0 ks3 ks550 l-10 / -20°C230V / 50Hz / 1 fáze0,48 kW160 kg
BCP4P/E2240 x 700 x 850 mm0 ks4 ks760 l+1 / +8°C230V / 50Hz / 1 fáze0,33 kW190 kg
BCN4P/E2240 x 700 x 850 mm0 ks4 ks760 l-10 / -20°C230V / 50Hz / 1 fáze0,48 kW190 kg

Podrobný popis

Skladování pro čerstvé těsto a cukrářské výrobky s teplotou těsně nad nulou

SITEP chladírenský box s teplotou těsně nad nulou pracuje v teplotním rozsahu + 1 ° C / + 10 ° C a je ideální pro "právě vyrobené" těsto, které musí být uložené po středně dlouhou dobu a další chladírenské využití.

Skladování s teplotou hluboce pod nulou pro mražené a hluboce zmrazené těsto a pečivo

SITEP mrazící skladovací box pracuje při -10 ° C / -20 ° C. Tento teplotní rozsah je ideální pro zmrazené nebo hluboké zmrazené pečivo a těsto, které se má skladovat po středně dlouhou dobu.

Nutriční hodnoty a zachování organoleptických vlastností

Cirkulace vzduchu je v boxu rovnoměrná a zajišťuje uchování produktu ve výživových hodnotách a organoleptických vlastnostech. V tomto ohledu je teplota pod neustálou kontrolou díky regulaci průtoku vzduchu.

Snadná údržba a úspora energie

Komora automaticky odmrazuje vodu z kondenzátu díky elektrickému topidlu. Tento systém umožňuje vyhnout se nepraktickému ručnímu filtru a není nutná ani jiná instalace vodovodního odtoku. Izolace z polyuretanové pěny s vysokou hustotou přispívá ke stabilitě a úspoře energie.

Technická specifikace:

  • šasi z nerezové oceli
  • vratné samo zavírací dveře (volitelné skleněné dveře)
  • vnitřní držáky
  • nosná konstrukce s nastavitelnými patkami

Na vyžádání dálkové chladicí zařízení a speciální napětí.

Mohlo by Vás zajímat

BREMA MUSTER je zařízení určené k výrobě šupinkového ledu. Používá se v pekárenském průmyslu pro zpomalení procesu kynutí suroviny, při zpracování masa do masných výrobků, v obchod...

Přejít k tomuto výrobku



Vhodné pro čerstvé těsto na pečení a uchování pečiva. Chladírna pro teploty těsně nad nulou pracuje minimálně od + 1 ° C. Teplota je ideální pro středně dlouhou dobu uchování čer...

Přejít k tomuto výrobku