Temperovač čokolády 9 l

Používá se k roztavení čokolády a k následnému udržení její požadované teploty. Skládá se z velice odolného plastu a z odnímatelné nerezové nádoby a nerezového víka. Stěny a dno nádoby jsou současně ohřívány a zajišťují tak rovnoměrné rozpouštění čokolády.

Mohlo by Vás zajímat

Mlýnek na strouhanku MPT

Zařízení na mletí pečiva i chleba, které je vhodné do každé pekárny. Může se použít i na mletí suchých cereálií a luštěnin. Mlýnek je opatřen ochrannými prvky s mikrospínači, které...

Přejít k tomuto výrobku

Tyčinkovač ATE-2

Zařízení poháněné elektromotorem slouží k rozkrojení těsta na 24 ks tyčinek o šíři 9 mm. Těsto musí být předem předválené a rozkrájené do potřebné délky.

Přejít k tomuto výrobku