Temperovač čokolády 6 l

Používá se k roztavení čokolády a k následnému udržení její požadované teploty. Skládá se z velice odolného plastu a z odnímatelné nerezové nádoby a nerezového víka. Stěny a dno nádoby jsou současně ohřívány a zajišťují tak rovnoměrné rozpouštění čokolády. Teplota je kontrolována termostatem.

Mohlo by Vás zajímat

Aplikátor želatiny Amini

Nejkompaktnější dávkovač želatiny. Tyto dávkovače čerpají produkt přímo z nádoby (s výjimkou Aminis s vnitřní nádobou 2,5 l) a želatina je rozehřívána zařízením uvnitř. Stroje ICB ...

Přejít k tomuto výrobku

Varný kotel KE elektrický kulatý

Varné kotle se skládají z nerezového duplikátoru a samonosného rámu. Obsah varné nádoby je ohřívaný párou, která se vytváří v duplikátoru. Kotle se vyrábí na médium plyn, elektrika...

Přejít k tomuto výrobku