Temperovač čokolády 4x1,5 l

Používá se k roztavení čokolády a k následnému udržení její požadované teploty. Skládá se z velice odolného plastu a z odnímatelné nerezové nádoby a nerezového víka. Stěny a dno nádoby jsou současně ohřívány a zajišťují tak rovnoměrné rozpouštění čokolády. Teplota je kontrolována termostatem.

Mohlo by Vás zajímat

Aplikátor želatiny Amini

Nejkompaktnější dávkovač želatiny. Tyto dávkovače čerpají produkt přímo z nádoby (s výjimkou Aminis s vnitřní nádobou 2,5 l) a želatina je rozehřívána zařízením uvnitř. Stroje ICB ...

Přejít k tomuto výrobku

Kráječ zeleniny HENDI

Kráječ zeleniny je vyroben z hliníkového odlitku. Součástí dodávky jsou kotouče krájecí (2 mm, 4mm) a strouhací (3,5 mm, 7mm).

Přejít k tomuto výrobku