Temperovač čokolády 4x1,5 l

Používá se k roztavení čokolády a k následnému udržení její požadované teploty. Skládá se z velice odolného plastu a z odnímatelné nerezové nádoby a nerezového víka. Stěny a dno nádoby jsou současně ohřívány a zajišťují tak rovnoměrné rozpouštění čokolády. Teplota je kontrolována termostatem.

Mohlo by Vás zajímat

Melanger RF2

Speciálně navržený stroj pro pekárny a cukrárny s pevnou konstrukcí a jednoduchým ovládáním. Drtící válce jsou jednoduše nastavitelné pomocí páky. Válce jsou namontovány na kuličko...

Přejít k tomuto výrobku

Mlýnek na strouhanku MPT

Zařízení na mletí pečiva i chleba, které je vhodné do každé pekárny. Může se použít i na mletí suchých cereálií a luštěnin. Mlýnek je opatřen ochrannými prvky s mikrospínači, které...

Přejít k tomuto výrobku